Lochem Pop Meets Harmonie

Mediterrane sferen

Op zaterdag 9 juli 2022 sluit muziekvereniging Advendo Lochem dit uitdagende seizoen groots af met het muzikale evenement Lochem Pop Meets Harmonie op de kleine markt in Lochem. Deze avond brengt het orkest en de slagwerkgroep van Advendo het publiek alvast in mediterrane sferen aangevuld met optredens van Buddy en Dianne en The Lochmess Clan. Een perfecte afsluiting van dit seizoen en start van de zomervakantie.

In het gezellig centrum van Lochem zal op zaterdag 9 juli 2022 op het podium een reeks aan muzikale optredens plaatsvinden. Onder het genot van een hapje en drankje bij de plaatselijk horeca wordt je deze avond meegenomen naar Frankrijk, Italiƫ en Spanje. Naast dat het orkest en de slagwerkgroep van zich laat horen in de avond, kan je overdag genieten van de jeugdgroepen van Advendo die vanaf 16:00 laten horen wat zij in huis hebben. In de avond vinden er meerdere gezamenlijke optredens plaats met verschillende muzikanten en zangeressen.

Kom dus voor een gezellige en feestelijke avond uit naar de kleine markt in Lochem en geniet van de mediterraanse klanken tijdens Lochem Pop Meets Harmonie.

Informatie

Lochem Pop Meets Harmonie, Mediterrane sferen, zaterdag 9 juli 2022, Aanvang 16:00 aanvang middagprogramma, 19:30 aanvang avondprogramma. Locatie; de kleine markt in het centrum van Lochem.