Foto’s

Hieronder vindt u de Foto’s/ Filmpjes/ Krantenberichten  gemaakt voor of tijdens 1 van onze optredens of evenementen!

Een kleine sfeer-impressie voor u  als herinnering wat u heeft gezien of heeft gemist!


advendo in de stentor


advendo en Bach

Op zaterdag 24 maart vervolgde Advendo het muzikale weekend door in het centrum van Lochem het winkelende publiek te laten genieten van Bach. Het zonnetje werkte heerlijk mee en menig fietser en voetganger kwam al neuriënd tot stilstand om even te genieten van een mini-concert Bach.

Deze diashow vereist JavaScript.


Advendo kids night

Op vrijdag 23 maart begon dit geweldige muzikale weekend met een top optreden van al onze jeugdgroepen. De Startersbende, de Blokfluitbende, de Slagwerkbende en ons Leerlingenorkest. Allemaal lieten ze horen wat ze de afgelopen tijd geleerd hadden en dat was niet mis. Wat trots zijn wij op deze kinderen en wat hebben zij het super goed gedaan. Het was een geweldig feestje en dat kan natuurlijk alleen maar afgesloten worden met een echte disco!

Deze diashow vereist JavaScript.


advendo in de berkelbode

Advendo Lochem bestaat dit jaar 110 jaar en dat bracht Arjan Dieperink er toe en mooi stuk over de geschiedenis van onze vereniging te schrijven. Een vereniging van 110 jaar oud en nog steeds jong, volop in beweging en in het hart van Lochem!


The sound of Harmony

Op zaterdag 10 maart gaf Advendo samen met Harmonie Nunspeet (beide olv dirigent Arjan Dunning) een schitterend concert bij de Heksenlaak in Barchem.

Het was een gezellige avond waar beide orkesten konden genieten van elkaars muziek. En die was echt prachtig! Hieronder de  foto’s gemaakt door Lauran Duringhof en de fotograaf van Nunspeet.

Deze diashow vereist JavaScript.


Promotiefilmpje slagwerkgroep advendo

De slagwerkgroep van Advendo doet mee aan Winterdrums in Winterswijk dit jaar en hiervoor hebben zij een prachtig promotie filmpje gemaakt!


Witte Mist

Op zaterdag 11 november 2017 nam het harmonie orkest van Advendo onder leiding van Arjan Dunning u mee naar de Legende van de Witte Wieven!

…De legende van de mistvlagen (‘witte wieven’) over de weilanden en de Witte Wieven kuil bovenop de Lochemse berg….De legende van het liefdesverhaal van Johanna en Albert en de angstaanjagende achtervolging te paard….Wie kent deze legende nou niet?

Wat was het een top concert!

Hierbij de foto’s van fotograaf Arjan Gotink! Geniet u nog even met ons mee!

Deze diashow vereist JavaScript.


advendo In de Stentor

Woensdag 1 november stond er een ingezonden stuk in de krant van onze Voorzitter Petra Fust-van Holland als reactie op het zogenaamde “stoffige” imago van de Blaasmuziek.


ADVENDO OP DE RADIO

Op donderdag 2 november is Eric Haarman namens Advendo weer te gast geweest bij Radio Achterhoek FM om te vertellen over ons concert Witte mist op zaterdag 11 november 2017.  Natuurlijk geeft Eric een korte terugblik van wat wij als Advendo allemaal gedaan hebben dit jaar en een klein voorproefje van wat er nog gaat komen! Weer afgewisseld met mooie muziek!

Veel luister plezier!

Achterhoek FM – Verenigingen in het nieuws


Witte wieven tocht Advendo

Het najaarsconcert van Advendo heet Witte Mist . Hiermee presenteert Advendo op geheel unieke en eigen wijze de legende van de Witte Wieven van Lochem. Maar om dit natuurlijk muzikaal goed te kunnen vertolken zijn niet alleen onze extra sectie repetities en donderdagavond repetites van belang, maar is het tevens goed om het verhaal van dicht bij te beleven. En waar kan dat beter dan bij Restaurant en Spelerij de Witte Wieven!
Het was een pik zwarte nacht waar naast een hoop geklets, gelach ook de nodige gil te horen was! Hieronder een paar foto’s van voor de tocht en na de tocht. Wat er tijdens de tocht gebeurde…dat moet u echt zelf een keer meemaken!

Deze diashow vereist JavaScript.


 

Pleinfeest 2017 Advendo-lochem

Ook dit jaar organiseerde Advendo-Lochem  voor haar leden een pleinfeest om het seizoen weer goed te beginnen. Begonnen met een spel voor jong en oud gevolgd door het huldigen van maar liefst 12 jubilarissen van 12,5, 25 en 40 jaar! Als aflsuiting kon men genieten van ovenheerlijke, customized pizza’s die buiten op het plein exact naar ieders wens klaargemaakt werden. Het was weer een feest en het was weer gezellig! Geniet u mee van de foto’s?

Deze diashow vereist JavaScript.


Lochem Pop Meets Harmony 2017

Zaterdag 24 juni was bewolkt, een beetje regenachtig maar vooral ook een feest! Ieder onderdeel van onze vereniging heeft laten horen wat ze in huis hadden resulterend in een super gezellige dag met mooie en afwisselende muziek van en voor jong tot oud.
Met de aanvulling van een concert van Straight Ahead, zangeres Cleo Vlogman en haar band, zangeres Anne Elise, Pianist Arnan Natan en Gitarist Rob Hulshof was deze dag een absoluut feest waar wij van genoten hebben. Een mooie afsluiting van een zeer vol, absoluut geweldig en muzikaal seizoen!

Geniet u niet alleen mee met de foto’s van Lochem Pop Meets Harmony, maar tevens van alle andere foto’s op deze pagina! Een mooi overzicht van (bijna) alles wat wij als muziekvereniging gedaan hebben!

Deze diashow vereist JavaScript.


advendo in de stentor

Een prachtig stuk over zangeres Anne Elise en Pianist/ Saxofonist Arnan Natan en hun reis! Onze zangeres en pianist van de concerten op 11 maart, Advendo Meets Lochem en op 24 juni, Lochem Pop Meets Harmony!


ADVENDO OP DE RADIO

Op zaterdag 17 juni is Eric Haarman namens Advendo weer te gast geweest bij Radio Achterhoek FM om te vertellen over Lochem Pop meets Harmonie 24 juni 2017. Ook geeft Eric een korte terugblik van wat wij als Advendo allemaal gedaan hebben dit jaar en een klein voorproefje van wat er nog gaat komen! Natuurlijk weer afgewisseld met mooie muziek!

Veel luister plezier!

Advendo – Achterhoek FM “Verenigingen in het nieuws”


OPen huis Hotel ’t Hof van Gelre

Hotel ’t Hof van Gelre – 75 jaar gastvrijheid in het hart van Lochem!
En dit vierde ze met een open huis vol gezelligheid, muziek, lekkere hapjes en drankjes en veel gastvrijheid.
Wij als Advendo mochten hier voor een deel van het muzikale programma zorgen. Wij hebben genoten! Geniet u ook nog even mee van deze gastvrije, zonnige dag bij dit oh zo mooie Lochemse Hotel!

Deze diashow vereist JavaScript.


Muziekfestijn Kasteel Warmelo Diepenheim

Kasteel Warmelo in Diepenheim! Een prachtige locatie waar wij als Advendo deel mochten nemen aan het muziekfestijn. Samen met nog 4 andere orkesten hebben wij een afwisselend en middag vullend concert gegeven op deze prachtige zondag en op een schitterende locatie!

Deze diashow vereist JavaScript.


Het hart van de Molengronden

Wat gebeurd er nou allemaal op dat plein met al die verenigingsgebouwen, waar op menig middag en avond een grote bedrijvigheid heerst en het een komen en gaan is van jong en oud?

Op zondag 14 mei hebben we dit aan Lochem laten zien door niet onze deuren voor jullie open te zetten maar door tevens allerlei leuke festiviteiten te organiseren. Hieronder nog enkele foto’s van deze gezellige middag!

Deze diashow vereist JavaScript.


Koningsdag en Advendo 2017

Op 27 april april was Advendo traditiegetrouw aanwezig om de ballonnenoptocht te voorzien van muziek. Met nog iets extra’s. Want speciaal oor deze speciale Koningsdag hebben we 3 nummers van Ivo Kouwenhoven en het kinderen voor kinderen nummer Okido gespeeld om zo deze dag een extra koninklijk tintje te geven!

Deze diashow vereist JavaScript.


advendo volop nieuwe ideeën!

Dat Advendo niet stil zit heeft u het afgelopen jaar ongetwijfeld gemerkt en zo niet, kijkt u dan nog eens rustig rond op onze website en social media. Hieronder een leuk stuk in de Stentor waar een paar van onze nieuwe activiteiten en ideeën worden vermeld!


Advendo Kids Night

17 maart was het de beurt aan onze jeugd leden. Wat een concert, wat een muzikale talenten en wat een plezier hebben we gehad. Niet alleen de jeugd van Advendo trad op maar tevens was het school orkest van de Rank aanwezig om de nummers te laten horen die samen met enkele Advendo leden waren ingestudeerd voor de Rank muziekweken. Dit alles werd afgesloten door DJ Lucas Bollen en we ontdekten dat we niet alleen muzikale talenten in de zaal hadden maar ook talentvolle dansers en zangers. Geniet mee met onderstaande foto’s!

Deze diashow vereist JavaScript.


Advendo meets Lochem

11 maart heeft Advendo Lochem zich aan u laten horen als nooit te voren. Geniet u mee van dit top concert op een prachtige locatie ’t Hof van Gelre!

Deze diashow vereist JavaScript.

 


Slagwerk-dag Den Ham

Een aantal van onze drumband leden is zaterdag 11 februari naar de jaarlijkse slagwerk-dag in den Ham geweest.

Ze hebben naast een informatieve middag vooral ook een gezellige dag gehad en natuurlijk samen muziek gemaakt o.l.v. Ruben Maathuis. Uit de foto’s blijkt wel dat ook ballonnen uitermate geschikt zijn als instrument!
Om 16:00 uur werd de dag afgesloten d.m.v. een presentatie van de ingestudeerde muziek.

Deze diashow vereist JavaScript.


ADVENDO OP DE RADIO

Op donderdag 12 januari is Advendo nogmaals te gast geweest bij Radio Achterhoek FM om te vertellen over het vervolg van de Blaasbende, de openbare repetities en ons komende concert op 11-maart. Dit keer mochten Tessa Westerink en Petra Fust plaatsnemen achter de microfoon.
Weer een mooi interview waar met veel enthousiasme verteld wordt wat wij bij Advendo allemaal doen en waarom we dit doen! En natuurlijk weer afgewisseld met mooie muziek welke we al eerder gespeeld hebben en komend concert zullen laten horen! Voor iedereen die dit gemist heeft, geen probleem…hieronder de link. Veel luister plezier!

Advendo Achterhoek FM “Verenigingen in het nieuws”


Groot verjaardagsfeest lochem

Met een mooi en gezellig optreden in de Gudula kerk te Lochem heeft Advendo dit jaar muzikaal afgesloten. Wij hebben genoten van afgelopen jaar en voor komend jaar weer veel voor u op de lessenaar staan! Fijne feestdagen en een goed en vooral muzikaal 2017 gewenst!
Geniet u nog even mee van deze gezellige kerstviering.

Deze diashow vereist JavaScript.


Pepernotenconcert

Sinterklaas en zijn Pieten hebben ook Advendo bezocht en alle jeugd van Advendo had zich goed voorbereid. De AMV-ers, Blokfluiters, Leerling drummer en natuurlijk ons Jeugdorkest speelde de mooiste nummers en er werd veel gezongen en geklapt.
Tevens heeft de Blaasbende hun project afgesloten als de Sinterblaasbende en laten horen wat ze al na 7 lessen konden spelen. Een top prestatie!
Geniet u ook mee van deze gezellig middag in de Imenkamp?

Deze diashow vereist JavaScript.


Matinee Concert Advendo in de krant
Advendo extra nieuws


Matinee Concert Advendo Lochem

Zondag 20 november hebben wij genoten van het Matinee concert van Advendo Lochem in de St Joseph Kerk In Lochem. Het harmonie orkest zocht de samenwerking met fagot solist Maartje Zomer en het Antonio Ensemble van Jaap van Elst. Een licht klassiek programma voorafgegaan met koffie/ thee en een koek bij ontvangst. Een mooi concert met een kleine uitdaging vanwege het onverwachtse wegvallen van onze dirigent. Zijn vervanger, Paul van Dalen, heeft ons geweldig begeleid in slechts 2 repetities tijd dus nogmaals dank! Wij hebben genoten en wij hopen u ook.

Deze diashow vereist JavaScript.


Advendo op de Radio

Op donderdag 10 November is Advendo te gast geweest bij Radio Achterhoek FM om te vertellen over het Matinee concert op zondag 20 November in de de St. Joseph Kerk en over de vorderingen van de Blaasbende. Eric Haarman en Tessa Westerink hebben hier van alles verteld.
Een mooi interview met tevens mooie muziek tussendoor. Voor iedereen die dit gemist heeft, geen probleem…hieronder de link. Veel luister plezier!

Advendo bij Achterhoek FM “Verenigingen in het nieuws”


De Blaasbende in de Stentor

Muziek in het basis onderwijs is de laatste tijd een veel besproken thema. Naast meerdere basisscholen heeft ook Advendo Lochem een interview gehad met de Stentor om informatie te geven m.b.t. de Blaasbende en onze ervaringen met muziek op school.
Donderdag lieten de kinderen van de Blaasbende met veel enthousiasme aan de fotograaf horen wat ze al geoefend hadden thuis!

Advendo Lochem - Stentor


De Blaasbende

Een project van Advendo waar kinderen in slechts 7 lessen een orkest vormden. 18 kinderen hebben deelgenomen. Kinderen zonder enige muzikale ervaring. Maar na slechts 7 lessen hebben deze kinderen het voor elkaar gekregen om samen 2 liedjes te spelen, te improviseren en zelfs een solo optreden te verzorgen. Iedereen kan muziek maken en als je dit samen kan doen is dit toch het leukst! Zie onderstaand enkele foto’s van de repetitie dagen en wil jij dit nou ook…kijk dan snel op de pagina Blaasbende

Deze diashow vereist JavaScript.


Advendo-Lochem in de prijzen – Giro D’Italia

Giro D’Italia, zondag 8 mei 2016 in Lochem, was een unieke ervaring! We hadden prachtig weer en mochten een geweldig optreden verzorgen op het terrein van het Avia tankstation, gelegen direct langs het parcours waar de wielrenners bijna letterlijk voorbij vlogen!

Naast dat wij en het publiek hiervan genoten, mogen wij nog een keer genieten omdat wij met ons ingestuurde filmpje in de prijzen zijn gevallen! Geld wat wij goed kunnen gebruiken om onze instrumenten te onderhouden en te vervangen om zo nog meer mooie muziek voor jullie in de toekomst te kunnen maken.

Nogmaals bedankt! Gemeente Lochem, MuziekBond Gelderland Flevoland, organisatie Giro D’Italia en Van der Aa Blaasinstrumenten.

En natuurlijk hieronder de link naar het prijswinnende filmpje van deze unieke dag!
Giro D’Italia – Advendo Lochem