Stem jij ook op ons?

“Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar je samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken.”

Ook dit jaar doet Advendo weer mee met de Rabo Clubsupport. Jouw stem zorgt voor geld in onze clubkas. Geld waarmee wij instrumenten kopen en onderhouden, muzikale jeugdprojecten voor iedereen in Lochem ontwikkelen en uitvoeren èn ervoor zorgen dat Advendo de plek is waar iedereen terecht kan om samen muziek te maken!
Je kunt tot en met 27 september stemmen via de Rabo App of op www.rabobank.nl/clubsupport
Je moet hiervoor wel lid van de Rabobank zijn.

Wij hopen natuurlijk op een heleboel stemmen zodat we een mooi bedrag mogen ontvangen. Een bedrag dat wij volledige in gaan zetten om Lochem volop onder te dompelen in muziek! Nog meer dan we nu al doen.