Voor welke Bende meld jij je aan?

Elk jaar start Advendo met een muziekgroep op projectbasis. De kinderen kunnen zo eerst kennis maken met de instrumenten, met samenspelen en met Advendo alvorens een keuze te maken.
Voor de blazers onder ons is er de Blaasbende. Van trompet tot saxofoon, van bariton tot klarinet, alles is mogelijk. Onder leiding van Guido Cornet leer je spelen op je instrument en gelijkertijd samen spelen in een echt orkest.

Voor de slagwerkers start Advendo met een uniek slagwerkbende project. Onze slagwerk docent Ruben Maathuis neemt de kinderen mee in de wereld van ritmisch en melodisch slagwerk. Daar blijft het niet bij! In deze lessen werken we naast slagwerk ook met digitale muziek. Zo ontstaat er een grandioos resultaat! 

Beide projecten worden natuurlijk afgesloten met een spetterend slot concert op een echt podium samen met onze andere jeugdgroepen!