Klasse(n)orkest van Start!

Het Klasse(n)orkest is van Start!. Een samenwerking tussen TacT Muziek, Advendo Lochem en Basisschool de Rank.

Samen zorgen wij ervoor dat de komende 10 weken bij de Rank aan alle groepen (1 tot en met 8) professioneel muziekles wordt gegeven.

Advendo zorgt voor de instrumenten en een spetterend slot concert en TacT Muziek zorgt voor de professionele organisatie en uitvoering.

De kinderen van groep 5 t/m 8 zijn begonnen met een eerste introductieles en daarna kiezen ze het instrument uit waar zij de komende 10 weken op spelen. Dit alles wordt afgesloten met een super concert samen met Advendo!

En daar stopt het niet voor de Rank. Want ook de onderbouw krijgt muziekles van een professionele docent van TacT Muziek.
Ook gaan de docenten van de Rank aan de slag! Want zij krijgen ondersteuning en coaching in het verzorgen van muzieklessen. Zodat ook na deze 10 weken de kinderen volop kunnen genieten van muziekonderwijs

Dit alles met het doel om zoveel mogelijk kinderen op een professionele en vooral leuke wijze kennis te laten met muziek en onze instrumenten.Kennis te laten maken met dat waar ons hart sneller van gaat kloppen en waar wij al jaren zoveel plezier aan beleven!

…en natuurlijk zorgen wij voor een vervolg, daarover snel meer!