Slagwerkende & Startersbende

De muziekbendes van Advendo zijn er helemaal klaar voor! De instrumenten zijn gepoetst, het slagwerk staat klaar, de lesboeken zijn genummerd en muziekdocenten staan te trappelen om te beginnen!

Advendo is weer langs alle scholen in Lochem gegaan om de kinderen alvast een sneak preview te geven van wat Advendo allemaal te bieden heeft. Dit keer met de Startersbende, de jongste groep van Advendo, en voor de tweede keer de Slagwerkbende.

Deze laatste groep is vorig jaar opgericht. Na een succesvol eerste jaar moet er natuurlijk een vervolg komen. Iedereen van 7 jaar en ouder is welkom om mee te doen met de Slagwerkbende om samen met elkaar in 7 lessen toe te werken naar een groots concert! Woensdag 10 oktober start de eerste les dus meld je snel aan. Kijk voor de data en meer informatie op de pagina van de Slagwerkbende!

Ben je nog geen 7 jaar dan staat de Startersbende voor je klaar! Hier leer je alles over muziek. Van zingen, dansen, strijk- blaas- en slagwerkinstrumenten en natuurlijk de blokfluit. Alles is mogelijk en natuurlijk het leukst als je dit samen doet. Voor meer informatie ga naar de pagina van de Startersbende!

Meld je snel aan en stuur een e-mail naar: jeugdcoördinator@advendo-lochem.nl