Vrijwilliger van het Jaar!

Het bestuur van Advendo heeft dit jaar een nieuwe trofee geïntroduceerd:

“De vrijwilliger van het jaar” 

Een vereniging kan niet bestaan zonder vrijwilligers. Samen met elkaar komen we tot de prachtigste resultaten. Iedereen draagt op zijn of haar manier een steentje bij en dit waarderen wij enorm!

Maar toch vonden wij als Advendo dat deze vrijwilligers nog wel iets meer in het zonnetje gezet mochten worden. Het is namelijk lang niet altijd duidelijk hoeveel werk iets kost of wat iemand allemaal doet!
De wissel trofee ‘vrijwilliger van het jaar’ wordt jaarlijks gegeven aan een andere vrijwilliger die het bestuur op dat moment even extra in het zonnetje willen zetten.

Deze eerste huldiging gaat niet naar 1 persoon maar naar een echtpaar!
Martin en Hilly Mutsears!

Beide zijn jarenlang actief binnen de vereniging op heel veel gebieden! Bestuur, kas commissie, altijd aanwezig bij repetities, ondersteuning bij concerten, bij onze scholenrondes, ontwerp en drukwerk van onze kaartjes en zo mis ik waarschijnlijk nog veel activiteiten. Het is te veel op op te noemen.
Bovenal zijn Hilly en Martin jarenlang bezig geweest met onze speculaas-actie. Zij zijn de drijvende krachten en organisatoren van deze actie. Zij zorgden dat de speculaasjes op de juiste plek kwamen, de teams ingedeeld en klaar stonden voor het verkopen van deze speculaasjes en alle verder organisatorische activiteiten eromheen. Een heel karwei waar zij helaas mee gaan stoppen en het stokje overdragen aan Richard van Holland.

Twee leden en vrijwilligers die deze wisseltrofee meer dan verdienen!

Martin en Hilly, Bedankt!