Zomervakantie

En toen was het zomervakantie!

Na enkele weken heerlijk samen muziek te hebben gemaakt sluiten wij weer tijdelijk onze deuren.
Dit keer voor iets leuks, de zomervakantie!

De laatste week hebben alle groepen samen een feestelijke afsluiting gehad waarbij het orkest van Advendo de week eindigde met een privé concertje. Met mediterraanse klanken van onder andere Tequila, Italo Oldies en Jacques Brel Toujours en veel slingers, hapjes en drankjes hebben dit uitdagende seizoen afgesloten.

Woensdag en donderdag 1 en 2 september openen wij onze deuren weer en gaan we weer vol energie aan de slag met de mooiste projecten voor de jeugd (zowel op school als in de vrije tijd) en werken we toe naar ons eerste concert sinds een hele lange tijd op zaterdag 6 november. Noteer deze datum alvast in je agenda!

Maar eerst een hele fijne zomer toegewenst!