Advendo wenst iedereen Fijne Feestdagen en een Gezond Nieuwjaar

Ook wij moeten, eerder dan verwacht, voor de derde keer onze deuren sluiten.

Wat waren wij blij dat we in juni weer mochten beginnen. In groepen, met strenge maatregelen, maar we mochten weer samen muziek maken. De jeugd en de volwassen groepen gingen weer vol energie aan de slag!

Na een creatieve en bijzonder periode waar online alle mogelijkheden verkend werden, was het een feest dat we toch nog samen konden komen en samen muziek mochten maken om zo de zomervakantie in te luiden.

Na de zomer gingen we vol energie verder, maar in oktober bleek de tweede Corona golf ook voor ons weer gevolgen te hebben. In overleg met onze leden hebben we helaas voor onze volwassen groepen de deuren moeten sluiten. Oh, wat was dat jammer! Zeker in een tijd van vele tradities en een tijd waar gezellig samenkomen centraal staat!

Toen het weer iets beter ging hebben we in overleg met de leden besloten toch met een beperkte groep weer te starten. Gewoon samen muziek maken. Want daar draait het om bij ons. Alles veilig, met nog strengere maatregelen, maar wel samen!

Helaas moeten we nu weer een stap terug doen en een flinke. We begrijpen dit natuurlijk want ook bij ons staat de gezondheid voorop!

Advendo sluit voor de derde keer haar deuren, voor volwassenen en voor onze jeugd. Maar alleen de boerderij-deuren, want online blijven we actief!

De plannen voor 2021 liggen al klaar! Zo gauw het weer kan gaan we weer samen muziek maken en als het weer mag dan laten we dit graag aan jullie horen! Houd hiervoor onze berichten in de gaten.

Advendo doet even een pas op de plaats, maar we zitten zeker niet stil!

Voor nu wensen wij iedereen hele Fijne Feestdagen en een Gezond en Gelukkig Nieuwjaar samen!

Petra Fust-van Holland
Voorzitter