Innerweheel & Lochems Steunfonds

Advendo zit niet stil! De afgelopen jaren hebben we een aantal mooie ontwikkelingen gerealiseerd en het einde is nog lang niet in zicht! Ons Doel? We willen met de tijd mee gaan en met onze concerten, evenementen en projecten op basisscholen aan een breed publiek laten zien wie wij zijn en wat wij allemaal op muziek gebied voor iedereen kunnen betekenen!

De focus ligt dit jaar bij de jeugd van Lochem. Wij willen graag dat alle kinderen in Lochem de mogelijkheid krijgen om op muziekinstrumenten te spelen. Scholenrondes, verschillende muziekprojecten, als lid van onze vereniging bij 1 van onze muziekbendes, alles is mogelijk en bij alle projecten draait het om kinderen te laten beleven hoe geweldig leuk het is om zelf én samen met elkaar muziek te maken!

Maar wij kunnen dit niet zonder steun en wij zijn daarom ook enorm dankbaar dat wij dit jaar de steun ontvangen van verschillende organisaties voor de aanschaf van de instrumenten die nodig zijn om deze projecten uit te voeren, te weten:

Innerwheel

Stichting Lochems Steunfonds  (www.lochemssteunfonds.nl)

Beide organisaties bestaan uit vrijwilligers die zich met hart en ziel in zetten om concreet een helpende hand te bieden aan verschillende goede doelen. Twee prachtige organisaties die al vele jaren verschillende mooie initiatieven hebben ondersteund en geholpen!