The Sound of Harmony

2018 Is een bijzonder jaar voor Advendo want wij bestaan dit jaar 110 jaar!

Dit vieren we groots en daarom vullen we dit jaar met de meeste geweldige activiteiten, evenementen en concerten én we begonnen gelijk goed!

Op zaterdag 10 maart 2018 zijn wij gestart met een geweldig concert op een voor ons nieuwe locatie, De Heksenlaak in Barchem. Maar dat was niet alles! Wij gaven dit concert niet alleen, maar samen met de Harmonie uit Nunspeet!

Harmonie Nunspeet is een prachtig orkest en de verenging heeft ongeveer dezelfde leeftijd als Advendo (109 jaar jong maar liefst). Naast dat wij beide een harmonie orkest zijn, delen wij tevens dezelfde dirigent, Arjan Dunning.

 2 orkesten, 1 dirigent. Het was 1 geweldig mooie avond met een prachtig gevarieerd muzikaal programma!