Sunny Sunday

Vier het staartje van de zomer tijdens Sunny Sunday in het Openluchttheater van Lochem. Beleef nog één dag dat heerlijke vakantie gevoel en plof neer op het grootste lounge matras van Lochem of in een relaxed hangmatje. Geniet van goede bands, artiesten, een DJ en niet te vergeten van heerlijke lokale hapjes en drankjes. Liever actief? Volg dan een leuke workshop, yogales of ga op avonturen-pad.

Sunny Sunday: een beetje stoer, een beetje hippie, heel relaxed en natuurlijk duurzaam!

En dat alles was het! Wat een prachtige Sunny Sunday. Relaxed en van alles te beleven!
Advendo was hier natuurlijk ook weer bij! Naast dat je hier natuurlijk alles kon zien wat Advendo allemaal doet en allemaal gaat doen kon je hier je (nog niet ontdekte) muzikale talenten laten horen en op 1 van de vele instrumenten spelen die Advendo te bieden heeft.
Dat werd met volle overtuiging gedaan en wij hebben weer genoten van de vele muzikale talenten!

Bedankt en hopelijk tot ziens bij Advendo!