Lochem Pop Meets Harmony 2017

Zaterdag 24 juni 2017 was de dag van Lochem Pop Meets Harmony.  Van 16:00 tot 24:00 werd de kleine markt in Lochem omgetoverd tot 1 groot terras waar u onder het genot van een drankje en hapjes kon genieten van een avondvullend programma vol muziek. Naast Advendo Lochem hoorde u hier Bigband Straight Ahead, Cleo Vlogman en band, Zangeres Anne Elise, Pianist Arnan Natan en Gitarist Rob Hulshof.

Het mocht dan bewolkt zijn en een klein beetje regenen, het feest was er niet minder om en om middernacht werd de avond al dansend afgesloten!

Geniet u mee van de foto’s op onze pagina: Foto’s

Kijkt u vooral ook verder op deze pagina! Wij hebben met Lochem Pop Meets Harmony een geweldig seizoen afgesloten! Niet alleen hebben wij ons op veel verschillende plaatsen, op verschillende manieren en met variërende muziekstijlen laten horen. Wij hebben vooral laten horen wat wij als vereniging u allemaal te bieden hebben!

Wij wensen iedereen een fijne zomervakantie en tot ziens in augustus voor weer een geweldig seizoen vol activiteiten en concerten!