Tarieven

Tarieven contributie en lesgelden Advendo-Lochem

Hieronder staan de tarieven voor het lidmaatschap van Advendo-Lochem en de lessen die wij u kunnen aanbieden.

poppetje met rekenmachine
Contributie Lidmaatschap Advendo-Lochem
:

(Per 1-7-2023)
Leden tot 12 jaar € 20,90
Leden vanaf 12 jaar + volwassenen € 16,75
Rustende leden € 7,00
Max gezinstarief € 44,15

Door lid te worden van Advendo mag u deelnemen aan alle activiteiten die Advendo organiseert. Naast samenspelen in de verschillende orkesten en ensembles die Advendo rijk is organiseren we jaarlijkse verschillende andere (muzikale)activiteiten waar u vrijblijvend aan deel kunt nemen. Tevens krijgt u hiervoor een instrument in bruikleen van Advendo. Advendo draagt de kosten voor het onderhoud van dit instrument.

Als rustend lid levert u het instrument in maar wordt u nog steeds betrokken bij alle activiteiten van Advendo. U bent ten alle tijden welkom om hierbij aanwezig te zijn.


Voor onze Muziekbendes geld ook enkel het contributie tarief zoals hierboven genoemd.

Vanaf de Blaasbende XL en de Slagwerkbende XL is het nodig om naast de wekelijkse groepslessen ook instrumentenlessen te gaan volgen om te kunnen doorstromen naar het leerlingenorkest. 

Vanaf dat moment komen naast het  contributie-lidmaatschap van Advendo-Lochem de tarieven van de diverse muzieklessen die wij u kunnen aanbieden.
De totale kosten bestaan dan uit de kosten van de contributie: € 20,90 per maand + het lesgeld. Voor de exacte lesgeld kosten kunt u contact met ons opnemen


Voor meer informatie of vragen kunt u mailen naar: info@advendo-lochem.nl

De contributie wordt per maand geïnd en is per maand opzegbaar.
Indien u het lidmaatschap wilt opzeggen dient u dit 1 maand van te voren schriftelijk door te geven of te mailen naar het secretariaat: info@advendo-lochem.nl