Startersbende

Bij de Startersbende willen we de kinderen zoveel mogelijk kennis laten maken met alle facetten van Muziek. Centraal staat hierbij samen muziek maken en vooral dat kinderen leren hoe leuk het is om zelf muziek te maken!

Niet alleen gaan de kinderen kennis maken met alle instrumenten die onze vereniging te bieden heeft, blokfluit, het notenschrift maar tevens wordt er gezongen, gedanst en veel muzikale spelletjes gedaan. Op deze manier bieden wij kinderen op een leerzame en vooral leuke manier muziek aan, in de breedste zin van het woord.

De Startersbende komt bij elkaar elke woensdagmiddag in de Boerderij de Imenkamp, Runmolenlaan 25, te Lochem, tijd 16:45-17:45, en staat onder professionele leiding van docent Tineke van der Duin.

Vind je het leuk om op blokfluit te beginnen? Dat kan ook!

Op de woensdagmiddag repeteren verschillende blokfluitgroepen eveneens onder leiding van Tineke van der Duin.

Lijkt jou dit nou leuk of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met onze  jeugdcoördinator Jessica Klein-Nulent en stuur een mailtje naar:
jeugdcoordinator@advendo-lochem.nl

Je mag ook altijd vrijblijvend een keertje meedoen. Stuur hiervoor ook even een mailtje naar Jessica.

Sinter-Kerst met de Startersbende!

Na het muziekproject ‘Muziek met S(p)rokjes, speciaal voor alle kinderen vanaf 6 jaar gaat er bij Advendo weer een nieuw project van start: Het Sinter-Kerstproject!

De Startersbende start aanstaande woensdag 10 november met een leuk Sinter-Kerstproject.
Wil je ook graag zingen, dansen en muziek maken op de echte instrumenten? Meld je dan snel aan bij Jessica Klein Nulent.

Start: woensdag 10 november 2021

Tijd: 16.45 uur tot 17.45 uur

Plaats: boerderij Imenkamp, Runmolenlaan 25, Lochem

Meld je snel aan via jeugdcoordinator@advendo-lochem.nl en mis het niet!