Blaasbende XL

De Blaasbende XL!

Met deze Blaasbende XL willen wij een nieuwe lesmethode opstarten met als kernwaarde samen muziek maken. Door gelijk met z’n allen een orkest te vormen krijgen kinderen niet alleen meer plezier in het muziek maken maar leren ze gelijk luisteren naar elkaar en samen te spelen. Twee zeer belangrijke onderwerpen als je in een orkest, band of ensemble speelt.

Wat houdt deze Blaasbende XL precies in?
Elke week, op donderdag, komt dit orkest bij elkaar onder leiding van een professionele muziekdocent.

Er zal aandacht zijn voor het gezamenlijk spelen in het orkest maar ook zal aandacht besteed worden aan het leren spelen op het instrument. Op deze manier kan iedereen gezellig samen blijven spelen en krijgt men toch de professionele muziekles die men nodig heeft om steeds beter muziek te kunnen maken!

De Blaasbende XL staat onder leiding staan van Guido Cornet en de repetities zijn iedere donderdag in onze boerderij ‘De Imenkamp’, Runmolenlaan 25, Lochem.

Iedere beginnende muzikant (met een half jaar basis kennis) mag zich aanmelden voor de Blaasbende XL!

Heb je nog nooit op een instrument gespeeld? Meld je dan aan voor de Blaasbende!

Naast les van een professionele docent en het samen spelen in een orkest (met natuurlijk jullie deelname aan allemaal leuke concerten, evenement en optredens) krijg je ook een instrument naar keuze en bladmuziek in bruikleen.

 Meld je nu aan bij de Blaasbende XL!

Stuur een e-mail naar: info@advendo-lochem.nl