Kerstconcert Advendo

Sfeervol Kerstconcert door Advendo Lochem in de Sint Joseph Kerk op zaterdag 9 december 2023.

Op zaterdag 9 december brengt Muziekvereniging Advendo Lochem een betoverend Kerstconcert ten gehore in de prachtige ambiance van de Sint Joseph Kerk. Het belooft een avond vol warmte en sfeer te worden, waarin de magie van Kerstmis tot leven komt door de harmonieuze klanken van het orkest.

Het Kerstconcert begint om 20:00 en biedt een gevarieerd programma dat geschikt is voor jong en oud. Muziekliefhebbers kunnen zich verheugen op bekende kerstklassiekers, afgewisseld met eigentijdse arrangementen die het hart zullen verwarmen. Advendo werkt dit concert samen met het Lochemse koor Popcorn en voor aanvang van het concert kunt u genieten van de warme klanken van Midwinterhoornblazers.

De locatie van het concert, de Sint Joseph Kerk, draagt bij aan de bijzondere sfeer van de avond. De mooie architectuur en de warme ambiance van deze historische kerk zorgen voor een unieke setting waarin de muziek tot haar recht komt.

Kaarten voor het Kerstconcert zijn verkrijgbaar bij de entree en kosten €5,00.

Muziekvereniging Advendo Lochem kijkt ernaar uit om samen met u de magie van Kerstmis te vieren tijdens dit sfeervolle concert. We hopen u te mogen begroeten op 9 december in de Sint Joseph Kerk in Lochem.