Summer has started

Na een geweldig Lochem Pop Meets Harmonie heeft het orkest dit seizoen afgesloten met een gezellige borrel. Niet alleen dat. We mochten ook meerdere leden in het zonnetje te zetten!

Onze jubilarissen

  • Naomi Wolferink 12,5 jaar lid
  • Judith Wolferink 40 jaar lid
  • Christiaan Wolferink 40 jaar lid
  • Elly Meulenbrugge 50 jaar lid
  • Ria van Houwelingen 50 jaar lid

Samen goed voor maar liefst 192,5 jaar muziek! 🎵
Extra bijzonder is dat 3 van deze jubilarissen tot 1 gezin behoren.

Nogmaals van harte gefeliciteerd allemaal en hopelijk blijven jullie nog lang je partij meeblazen.

Vrijwilliger van het jaar

Daarnaast rijkt Advendo ieder jaar een trofee uit om een vrijwilliger extra in het zonnetje te zetten. Wij als vereniging kunnen niet zonder de hulp van deze vrijwilligers en daarom kiezen we ieder jaar er 1 uit om extra in het zonnetje te zetten en te bedanken voor alle inzet.

De wisseltrofee voor de vrijwilliger van het jaar werd deze keer uitgereikt aan Andrea Woertman. Zij verzorgt alweer 10 jaar de social media van de vereniging en doet ook de ledenadministratie.

Afscheid

Helaas nemen we aan het einde van dit seizoen ook afscheid van enkele mensen.

We werden getrakteerd op een lekker ijsje 🍦 door onze klarinettistes Bo en Annemijn. Zij gaan na de zomervakantie studeren en namen dus afscheid. Heel veel succes met jullie studie meiden 🎓

Hierna nam de euphoniumsectie met een mooie diashow afscheid van sectiegenoot en Erelid Jan Lenderink. Jan heeft besloten te stoppen als spelend lid. Maar liefst 69 jaar heeft hij zijn partij meegeblazen. Chapeau! 🎵🎶

Het orkest start nu hun zomervakantie, maar de jeugd gaat nog even door!