Lochem Pop Meets Harmonie 2013

Het is bijna zover! Lochem Pop Meet Harmonie 2013 in een nieuw jasje!

Als vanouds kan je genieten van een middagprogramma verzorgd door de jeugd van Advendo en een avondvullend muzikaal programma. Onder het genot van een hapje en drankje op de terrassen van de kleine markt kan je luisteren naar een grote variatie aan (Nederlandse) pophits. Zang, dans orkest en slagwerk smelten samen in een doorlopend programma waar stil zitten een uitdaging wordt!

En dat is nog niet alles! De tweede set wordt het orkest aangevuld met een DJ! Nummers als What is Love, Euphoria en Insomnia passeren te revue en de combinatie van digitaal tracks en orkest sound zorgt voor een geweldig resultaat. Van gezellig meezingen tot dance!

Zaterdagavond 17 juni is de kleine markt in Lochem ‘the place to be!’.