Advendo maakt er een Bende van!

Vele onderzoeken hebben aangetoond dat muziek op een unieke manier bijdraagt aan de ontwikkeling van het brein en de ontwikkeling van kinderen. Maar het kiezen van een instrument is nog niet zo gemakkelijk.

Daarom wil Advendo met de Startersbende kinderen zoveel mogelijk kennis laten maken met alle facetten van muziek. Centraal staat hierbij dat ze leren hoe leuk het is om zelf en samen muziek te maken. Tevens wordt er gezongen en gedanst en worden er veel muzikale spelletjes gedaan.

Meespelen in de Blokfluitbende betekent dat de blokfluit centraal staat en dat de kinderen kennis maken met het notenschrift en het samenspelen. Naast lessen en het spelen op verschillende instrumenten zorgt Advendo ervoor dat er ook gave optredens en concerten gehouden worden.

De Startersbende is er voor de kinderen in de leeftijd van 5-7 jaar, de Blokfluitbende is al voor kinderen vanaf ongeveer 6 jaar. De muzieklessen vinden plaats op woensdagmiddag in de muziekboerderij van Advendo (boerderij Imenkamp) aan de Runmolenlaan 25 in Lochem.

Iedereen is welkom voor een keertje kijken of meespelen!


Aanmelden kan via een e-mail aan jeugdcoordinator@advendo-lochem.nl