Lochem Pop Meets Harmony

Het is alweer de 9de editie van Lochem Pop Meets Harmony georganiseerd door muziekvereniging Advendo Lochem!

Deze keer met de medewerking van:

Alle afdelingen van Advendo Lochem
Concordia
Vinočanka
Popplay
Cleo Vlogman & band

Advendo haalt ’s middags alles uit de kast met haar jeugd! U ziet en hoort al    onze muziekbendes en ons leerlingenorkest. Geniet en kijk wat Advendo allemaal te bieden heeft! De middag wordt een compleet muzikaal feestje met het  optreden van Concordia!

’s Avonds nemen de Slagwerkgroep, Vinočanka, Popplay en het Harmonie orkest het  stokje over om jullie een heerlijke muzikaal avondprogramma voor te schotelen en ook band van Cleo Vlogman die u tevens trakteert op een feestelijke afsluiting van deze muzikale dag!

Mis het niet en kom zaterdag 30 juni naar de kleine markt in Lochem voor de 9e editie van Lochem Pop Meets Harmony!

Middagprogramma start om 16:00
Avondprogramma start om 19:00

Toegang is gratis!