Een weekend vol Advendo!

Wat hebben wij genoten van het weekend!

Op vrijdag 23 maart begon dit heerlijke muzikale weekend met een top optreden van al onze jeugdgroepen. De Startersbende, de Blokfluitbende, de Slagwerkbende en ons Leerlingenorkest. Allemaal lieten ze horen wat ze de afgelopen tijd geleerd hadden en dat was niet mis. Wat trots zijn wij op deze kinderen en wat hebben zij het super goed gedaan. Het was een geweldig feestje en dat kan natuurlijk alleen maar afgesloten worden met een echte disco!

Op zaterdag 24 maart vervolgde Advendo het muzikale weekend door in het centrum van Lochem het winkelende publiek te laten genieten van Bach. Het zonnetje werkte heerlijk mee en menig fietser en voetganger kwam al neuriënd tot stilstand om even te genieten van een mini-concert Bach.

En dan natuurlijk de traditionele Palmpasen optocht op zondag 25 maart waar de kinderen weer, onder begeleiding van Advendo, vol enthousiasme paas eieren mochten zoeken.

Een muzikaal weekend waar wij als Advendo heel blij van worden en u hopelijk ook!

Voor meer foto’s ga naar onze pagina: Foto’s

Fijne paasdagen!