Gratis lessen – Startersbende en Blokfluitbende

Er zijn weer gratis lessen! Deze keer voor alle kinderen van 6 – 8 jaar op woensdagmiddag 13 maart 2024. Er kan gekozen worden uit de Startersbende of de Blokfluitbende. Beide lessen worden gegeven door Ria Degenkamp.

Startersbende

Bij de Startersbende willen we de kinderen zoveel mogelijk kennis laten maken met alle facetten van Muziek. Centraal staat hierbij samen muziek maken en vooral dat kinderen leren hoe leuk het is om zelf muziek te maken!

Niet alleen gaan de kinderen kennis maken met alle instrumenten die onze vereniging te bieden heeft, blokfluit, het notenschrift maar tevens wordt er gezongen, gedanst en veel muzikale spelletjes gedaan. Op deze manier bieden wij kinderen op een leerzame en vooral leuke manier muziek aan, in de breedste zin van het woord.

Bloklfuitbende

Bij de Blokfluitbende gaan de kinderen ook kennis maken met alle facetten van Muziek maar hierbij staat de blokfluit centraal.

Meld je snel aan en kom mee doen!