Pater Moeskroen – Fiësta

Fiësta belooft een feest en een feest was het zeker!

Wat hebben wij genoten en wat vonden wij het geweldig deel te mogen nemen aan dit feestje!

Na een soepele en erg gezellige generale repetitie mochten onze muzikanten in de zaal genieten van de voorstelling, waar de folksband Pater Moeskroen de legende van The Pogues op geheel eigen wijze vorm gaf. Een avond vol karakteristieke Ierse Feest-Folksmuziek en ballades met een hoofdrol voor de thin whistle en accordeon, aangevuld met een breed scala aan traditionele instrumenten; het handelsmerk van de heren van Pater Moeskroen.

Op het einde verlieten onze muzikanten de zaal stilletjes, pakten hun instrumenten en speelde samen met band van Pater Moeskroen de laatste nummers, om de avond een spetterende afsluiting te geven. Al spelend verliet iedereen de zaal om in de foyer, al dansend en in polonaise deze feestelijke avond af te sluiten! Fiësta!