Advendo Kids Night

Wat een concert, wat een succes en vooral wat hebben we genoten!

Alle kinderen van Advendo hebben vrijdag 17 maart laten zien wat ze allemaal in huis hadden en de avond werd gevuld met allemaal aanstormende talenten! Van muzikanten die al op het podium stonden na slechts 3 lessen tot de muzikanten die al meerdere jaren spelen….iedereen zette een geweldig optreden neer!

Naast de leden van Advendo was het schoolorkest van de Rank ook aanwezig en heeft een top optreden verzorgd met ondersteuning van enkele Advendo leden! Na slechts 3 keer oefenen heeft dit orkest 4 nummers ten gehore gebracht en ook weer met succes en veel plezier olv Hester Boll, cultuur coördinator van de Rank.

Het laatste nummer van de avond was ‘Sofia’, gespeeld door ons Jeugdorkest en het Blaasbende XL orkest.
Na de slotnoot werd het nummer nogmaals ten gehore gebracht maar deze keer door onze DJ van de avond; Lucas Bollen. Hierna ontdekten wij dat we niet alleen talentvolle muzikanten in de zaal hadden maar ook talentvolle zangers en dansers!

Iedereen heeft genoten en geniet u ook mee met de eerste paar foto’s onder de knop Foto’s!