Advendo Meets Lochem

Op zaterdag 11 maart heeft Advendo zich aan Lochem laten zien en horen zoals nog niet eerder gedaan!

Niet alleen gaven we een uniek concert met gratis entree op een prachtige Lochemse locatie, Hotel ‘t Hof van Gelre. U heeft ons kunnen zien en horen zoals niet eerder.

Advendo heeft deze namiddag/ avond alles uit de kast gehaald om voor u een prachtig jazz, blues, pop concert te geven en dit alles onder het genot van luxe hapjes en drankjes verzorgd door ’t Hof van Gelre.

Nummers als Cry me a River, Gabriella’s song, The girl from Ipanema en Make you feel my love passeerde de revue, gezongen door Anne Elise en Frank Douglas en begeleid door pianist Arnan Natan en bas gitarist Rob Hulshof. Een gezellige namiddag waar muziek van het orkest afgewisseld werd met ensembles en de slagwerkgroep van Advendo.

U heeft hier een voorproefje gekregen van wat Advendo allemaal doet! Wat we u allemaal kunnen bieden! Het succesvolle project de Blaasbende op onze Lochemse basisscholen en het welbekende evenement Lochem Pop Meets Harmonie in het centrum van Lochem zijn slechts een topje van de muzikale berg die Advendo Lochem kan aanbieden en dat hebben we deels deze middag aan u laten zien

Geniet u mee met de foto’s van dit prachtige concert onder de knop foto’s !