Advendo Lochem & De Rank

Op vrijdag 17 februari is de eerste stap genomen in een samenwerkingsproject tussen Advendo Lochem en basisschool de Rank. Wij gaan meehelpen om invulling te geven aan de muziekweken op de Rank van 8 tot 21 maart.

Dit gaan we op verschillende manieren doen!

Afgelopen vrijdag hebben enkele leerlingen die nog niet eerder op een instrument gespeeld hadden, een instrument van Advendo uitgekozen en onder begeleiding van de muzikanten van Advendo de eerste noten geblazen!

Vrijdag 10 maart gaan enkele muzikanten van Advendo meespelen met het al bestaande scholenorkest van de Rank  en zullen tevens deze ‘nieuwe muzikanten’ gelijk al meespelen met dit gelegenheidsorkest, speciaal gevormd voor de muziekweken bij de Rank!

Dit gelegenheidsorkest gaat niet alleen een concert geven op de opendag van de Rank, maar tevens bij onze Advendo Kids Night , 17 maart in de schouwburg van Lochem!

Naast deze samenwerking met het orkest van de Rank willen we in deze muziekweken natuurlijk alle kinderen van Rank kennis laten maken met Muziek! 
Onder begeleiding van professionele docenten verzorgen we daarom van groep 1 tot en met groep 8 een les-uur muziek! Samen met Doremiesje, onze docent AMV en de docent van de Blaasbende XL zullen we de kinderen kennis laten maken met wat muziek is en natuurlijk vooral ook zelf laten beleven!

Geniet u mee van de eerste foto’s en het filmpje van de eerste dag van dit geweldig leuke project!

Film: Advendo Lochem & De Rank