Matinee Concert

Matinee concert met een klassieke tint!

poster-matinee-concert-advendo
Zondag middag 20 November was het  Matinee concert van Advendo in de St. Joseph Kerk te Lochem.
Een licht klassiek programma in samenwerking met fagot-solist Maartje Zomer en het Antonio Ensemble onder leiding van Jaap van Elst. Na ontvangst met koffie/ thee en koeken kon het publiek genieten van de muzikale klanken van het harmonie orkest van Advendo Lochem. Dit keer onder leiding van dirigent Paul van Dalen.

Een  mooi concert om naar terug te kijken!

Dank aan iedereen die in welke vorm dan ook een bijdrage aan dit concert heeft geleverd! Ook dank aan Bakkerij Roos uit Goor, Haneveld Laren en Foto Modern Lochem voor het bakken van de koeken , leveren van de planten/ bloemen en printen van de kaartjes en posters.
Een speciale dank voor onze vervangend dirigent Paul van Dalen die ons de laatste repetitie en  tijdens de dag begeleid heeft naar een mooi concert waar we met plezier op terug kijken!

Voor foto’s van dit concert gaat u naar het menu Foto’s